Behajtási engedély

Behajtási engedély

Ideiglenes, állandó és alkalmi behajtási engedély ügyintézése magánszemélyeknek, cégeknek akár hivatali időn túl is!

Webhely URL::

Köszöntjük honlapunkon!

Behajtási engedély, útvonal engedély, túlméretes szerelvény útvonal engedélyezésnek ügyintézése egész Magyarország területén munkaidőben, bizonyos esetekben akár 20 percen belül is!

Ha behajtási engedélyre van szüksége akkor a legjobb helyen jár! Vállaljuk magánszemélyek, cégek részére a teljes-körü azonnali ügyintézést. Önnek nincs más dolga minthogy felhív minket, vagy azonnali üzenetet küld és tájékoztatjuk az ügyintézés menetéről. Bővebb információért kérem hívjon vagy írjon.

Bővebben...

Behajtási engedély ügyintézése

Ha behajtási engedélyre van szüksége akkor a legjobb helyen jár! Vállaljuk magánszemélyek, cégek részére a teljeskörü azonnali ügyintézést. Önnek nincs más dolga minthogy felhív minket, vagy azonnali üzenetet küld és tájékoztatjuk az ügyintézés menetéről.

Minden esetben meg nézzük egyáltalán lehetséges-e az adott területre a behajtási engedélykiadása önnek. Behajtási engedély, útvonal engedély ügyintézés egész Magyarország területén.

Bővebben...

Behajtási engedély Ügyintézés menete

Önnek csak annyi a dolga hogy felhív minket vagy üzenetet küld. Megadja a szállítás és a szállítandó jármű és árú adatait és mi azonnal intézzük a behajtási kérelemét. Minden esetben meg nézzük egyáltalán lehetséges-e az adott területre a behajtási engedélykiadása önnek.

Behajtási engedély sürgősségi kiadással:

Ha a behajtási engedélyre azonnal van szüksége, akkor, minél előbb el kell indítani a kérelmet mert az engedélyt csak hivatali időben adják ki. A sürgősségi igényléskor a területileg illetékes önkormányzatnak + plusz költséget (3.000.-ft + áfa) számol fel a behajtási engedély illetékén felül.

Behajtási engedély Budapest

Minden esetben elsőként regisztrálni kell a járművet a közútkezelő rendszerében (Budapest Közút) -melyet mi elvégzünk ön helyett - melynek 1 X költsége az TOBI felé, ezt jóvá hagyják, majd a kérelmet ez után lehet benyújtani. A jármű-regisztrációnak számos előnye van és csak egyszer kell elvégezni.

Behajtási hozzájárulás típusa

  • Normál behajtási hozzájárulás (érvényességi időszak 00-24 óra között)
  • Éjszakai behajtási hozzájárulás (érvényességi időszak 00-06 és 20-24 óra között)

Behajtási hozzájárulás igénylése, lemondása, módosítása, jármű váltás - rendszámcsere ügyintézés.

Bővebben...

Behajtási engedély Árak, költségek

Ha behajtási engedélyre van szüksége akkor a legjobb helyen jár! Vállaljuk magánszemélyek, cégek részére a teljeskörü azonnali ügyintézést. Önnek nincs más dolga minthogy felhív minket, vagy azonnali üzenetet küld és tájékoztatjuk az ügyintézés menetéről. Tobi regisztráció elvégzése önnek: 5.000.-ft + autó regisztrációs illeték 3000.-ft / áfa

Az ügyintézés egyszeri díjas szolgáltatás mely fix áron elérhető 10.000.-ft / alkalom + a behajtási engedély költsége, illetéke.

Bővebben...